ACTIVITATS

 

COMPETICIONS DE ROBÒTICA EDUCATIVA

Som els organitzadors nacionals per a Espanya de les següents competicions de robòtica internacional:

World Robot Olympiad

Divertida i desafiant competició que ofereix als estudiants de fins a 19 anys l’oportunitat d’ampliar els seus horitzons a través de diversos reptes robòtics, ja sigui sobre plataforma LEGO o hardware obert, que promou la creativitat, la millora de la comunicació i les habilitats de cooperació per enfortir la capacitat d’adquirir nous coneixements.

Tota la informació a www.wroboto.es

FIRST Global Challenge

Competició que té per objectiu augmentar el coneixement de STEM d’estudiants de secundària i batxillerat, perquè puguin convertir-se en la pròxima generació de líders científics que hauran de treballar junts per resoldre alguns dels problemes més importants del món. Cada any hi participen equips provinents de més de 160 països.

Tota la informació a first.global

CONFERÈNCIES

Impartim conferències i xerrades sobre l’impacte de la robòtica en l’educació i la societat.

  • Competicions de robòtica. Una eina motivacional – Presentació del concepte de competició dins del procés de la robòtica educativa i de les diferents competicions que existeixen avui.
  • Robòtica de serveis. El futur ja és aquí – Presentació sobre l’impacte que la robòtica tindrà en un futur immediat en les nostres vides i activitats.

 

HISTÒRIC D’ACTIVITATS

En el passat hem organitzat o co-organitzat les següents competicions:

A més, hem col·laborat en els següents esdeveniments:

logo-brm14 mdt logo-yomo
bcn-maker-faire