ACTIVITATS

 

COMPETICIONS DE ROBÒTICA EDUCATIVA

Logo WRO World Robot Olympiad

Divertida i desafiant competició que ofereix als estudiants de fins a 19 anys l’oportunitat d’ampliar els seus horitzons a través de la plataforma robòtica educativa LEGO, que promou la creativitat, la millora de la comunicació i les habilitats de cooperació per enfortir la capacitat d’adquirir nous coneixements.

Tota la informació a www.wroboto.es

FIRST Global Challenge

Esdeveniment de robòtica internacional on estudiants de secundària i batxillerat de més de 160 països es troben per participar en un torneig que es celebra a la capital d’un país diferent cada any. L’objectiu de la competició és augmentar el seu coneixement de STEM perquè puguin convertir-se en la pròxima generació de líders científics que hauran de treballar junts per resoldre alguns dels problemes més importants del món.

Tota la informació a first.global

CONFERÈNCIES

Impartim conferències i xerrades sobre l’impacte de la robòtica en l’educació i la societat.

  • Competicions de robòtica. Una eina motivacional – Ubicació del concepte de competició dins el procés de la robòtica educativa i presentació de les diferents competicions que existeixen avui.
  • Robòtica de serveis. El futur ja és aquí – Presentació sobre l’impacte que la robòtica tindrà en un futur immediat en les nostres vides i activitats.

 

HISTÒRIC D’ACTIVITATS

En el passat hem estat involucrats, ja sigui com organitzadors o col·laboradors, en les següents competicions i esdeveniments:

logo-brm14
logo-yomo mdt bcn-maker-faire